feel the power!

Vyber vydanie PRO BONO

Bulletin PRO BONO

Bulletin Čarnogurský ULC PRO BONO je venovaný novoprijatým právnym úpravám a rôznym aktuálnym právnym otázkam. Vychádza raz mesačne a je zadarmo.

PDF na stiahnutie

Pre korektné zobrazenie PDF kliknite na linku pravým tlačítkom, zvoľte možnosť "Uložiť cieľ odkazu ako..." a otvorte PDF súbor priamo z Vášho disku.
  Archív »
Home » Novinky » Tlačové správy

Trestné oznámenie vo veci podozrenia z hanobenia národa, rasy a presvedčenia

Bratislava, 03. júl 2018 - Advokátska kancelária Čarnogurský ULC s.r.o., podala dnes, 3. júla 2018, trestné oznámenie na páchateľa, ktorý napísal a zverejnil článok na portáli denníka SME s názvom „Pošlite Kuffu do cirkusu“ s podtitulom „Prelátom vyhovujú čo najdebilnejší veriaci“ a podnadpisom „Z Márie Barbie“, pretože v článku uverejnenými prejavmi a tvrdeniami verejne hanobil katolícke náboženstvo, vieru a jej predstaviteľov.

Autor, vystupujúci pod menom Michal Havran, hanobí v článku kresťanstvo a kresťanov. Z článku sála pýcha a nadraďovanie extrémistických názorov autora nad názory všetkých veriacich kresťanov.

Pokračovanie ďalej.